Weeknummers in iCal

Ik gebruik iCal al een tijdje i.c.m. Mobile Me om zo mijn agenda te syncen tussen m’n Mac’s en iPhone. Werkt prima ! Alleen kwam ik er vandaag achter dat er geen optie zit om weeknummers aan te geven.

Na een korte zoekopdracht bij Google kwam ik op de volgende site terecht WebCal.fi

In mijn geval heb ik gekozen voor EU, dus klik op “subscribe week nummers (EU)” en je ziet voortaan netjes de weeknummers in iCal.

Heb je een andere goede Apple tip of wil je wat anders kwijt ? Laat me het hieronder weten via de comments.

Tags: , , , ,

One Response to “Weeknummers in iCal”

  1. Aapo Puskala25/01/2011 at 01:07 #

    Hello!

    Sorry for posting in English. I’m the creator of webcal.fi. I’m glad you like the site! I’d just like to let you know that I just added week numbers in German, next will be French and then Dutch in couple weeks. So you’ll get week numbers in your own language soon.

    I’ll also add Dutch holidays, Sunrise&sunset and Moon phases in Dutch, as well as in German and French.

Leave a Reply